Головна » Файли » Kурсові та Дипломні роботи » Економіка підприємства |
04.04.2010, 18:53 | |
ЗМІСТ: 1. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 3 2. Суттєвість і соціально-економічне значення громадського харчування 7 3. Товарооборот громадського харчування: вигляди, склад і особливості 10 4. Планування обсягу товарообороту громадського харчування і його структури 13 5. Методика планування надходження сировини і продуктів 20 6. Висновки 26 7. Таблиці 27 8. Список використаної літератури Висновок В умовах ринкової економіки, коли доля приватного сектору значно біьша за державний сектор, громадське харчування має нові шляхи розвитку і вдосконалення. Ринковий засіб виробництва об'єктивно створює умови для високих темпів технічного прогресу, переважного зростання важкої промисловості, збільшення продуктивності суспільної праці як бази постійного підвищення матеріального і культурного рівня життя народу. Громадське харчування являє собою особливу специфічну галузь народного господарства. Якщо підприємства харчової промисловості виробляють продукти харчування, але не реалізують їх населенню, а в підприємствах торгівлі організується доставка, зберігання товару і продаж їх, то в підприємствах громадського харчування уособлюються три функції: виробництво обідньої продукції, кулінарійних і кондитерських виробів, реалізація і організація раціонального харчування людей. Громадське харчування обособлюється і вдосконалюється як галузь господарства в силу виконання нею специфічних функцій, відмінних від прямих функцій харчової промисловості і торгівлі. Громадське харчування є галуззю господарства, безпосередньо зв'язанної з забезпеченням населення предметами першої необхідності. Саме тому сучасне громадське харчування матеме нові перспективні шляхи розвитку як одна з галузей народно-господарського комплексу. стор. 31 Замовити роботу
| |
Переглядів: 298 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |
Меню сайту |
Категорії | ||||||||||||||||
|
Вхід на сайт |
Пошук |