ЗМІСТ 1. ВСТУП ............................................................................................................. 4 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ.......................................... 5 3. РОЗРАХУНКОВО-ПОЯСНЮВАЛЬНА ЧАСТИНА: 3.1. Характеристика підприємства.......................................................... 7 3.2. Визначення виробничої програми підприємства............................ 8 3.3. Призначення проектованого цеху та режим його роботи.............. 11 3.4. Складання виробничої програми цеху та розрахунок сировини.. 14 3.5. Технологічні карти та прейскуранти постійно діючих цін........... 21 3.6. Лінії обробки окремих видів продуктів.......................................... 22 3.7. Графіки реалізації страв................................................................... 25 3.8. Розрахунок і відбір механічного обладнання................................. 27 3.9. Розрахунок і відбір теплового обладнання.................................... 28 3.10. Розрахунок чисельності виробничих працівників..................... 31 3.11. Розрахунок та підбір немеханічного обладнання.......................... 33 3.12. Підбір інвентаря, посуди, інструменту........................................... 35 3.13. Розрахунок площі цеху..................................................................... 48 3.14. Функціонлаьний взаємозв'язок приміщень в дієтичній столовій... 49 3.15. Організація праці в цеху..................................................................... 50 4. ВИСНОВОК........................................................................................................ 51 5. ЛІТЕРАТУРА..................................................................................................... 52 6. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА................................................................................... 53 ВИСНОВОК В курсовому проекті викладені основні завдання дієти харчування. Приводиться технічна характеристика у вигляді таблиці вказаних основних параметрів, економічні розрахунки. На прикладі цього курсового проекту можна спроектувати будь-яке підприємство (виробничий цех). В курсовому проекті мали справу з конструюванням технічної системи, яка при участі людини перетворює сировину в готовий продукт. В процесі роботи над курсовим проектом необхідно врахувати та аналізувати велику кількість показників, характеризуючих якість виробничої програми цеху. Студент, працюючи над курсовим проектом, повинен навчитися вирішувати протиріччя між вимогами експлуатації та вимогами виробництва. стор.49 Замовити роботу
|